Je kan je inschrijven voor een activiteit door een mail te sturen . Je aanwezig melden op FB geldt niet als inschrijving.

Na de bevestigingsmail en het storten van een voorschot binnen de week ben je ingeschreven.

Anders stellen we de plaats terug open.

Als je een kinderfeestje boekt vragen we ook een voorschot van 50 euro te betalen . Je geeft bij de boeking een aantal door dat je denkt dat er gaat komen zodat ik zeker genoeg materiaal heb. Ten laatste twee dagen op voorhand bevestig je het juiste aantal kinderen dat mee komen vieren.Laat je later iets weten of komen er die dag een aantal kinderen niet opdagen wegens welke reden ook ;dan  rekenen we de helft per afwezig kind aan. 

Een kinderfeestje bestaat uit min 7 personen en max 14 personen. Als er 5 kinderen komen betaal je voor 7 kinderen.

Het bedrag voor het maandelijks knutselen moet min een week voor de activiteit op de rekening staan. Anders wordt de plaats opengesteld.Bij afwezigheid die dag zelf krijg je het geld niet terug.

Bel je min 24 uur op voorhand af dan krijg je de helft terug.Op de dag zelf afbellen dan krijg je niks terug.

Voor de kampje vragen we een voorschot te betalen.Dan pas is de inschrijving in orde. Bij annulatie van het kampje krijg je tot een maand voor het kamp de helft van het voorschot terug daarna niks meer. Je kan wel een ander kind aanbrengen. 

Ten laatste twee weken voor het kampje start betaal je het resterende bedrag.DIt Bedrag kan niet meer gerecupereerd worden.Je kan wel een ander kind aanbrengen.

We werken dikwijls met lijm en verf; doe de kinderen kleding aan die vuil mag worden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vlekken op e kleding.